Міністр внутрішніх справ України Анатолій МОГИЛЬОВ на виконання доручення Президента України щодо вивчення проблем, порушених громадським рухом ”Стоп цензурі!”, звертається до лідерів цієї журналістської організації з пропозицією відкритого діалогу.

Про це УНІАН повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України.

Зокрема, А.МОГИЛЬОВ запропонував руху ”Стоп цензурі!” з числа 500 його учасників визначити ініціативну групу у складі 5-10 осіб, якій би було делеговано повноваження представляти інтереси цієї організації на зустрічі з керівником Міністерства внутрішніх справ України.

Відео дня

У ДЗГ підкреслили, що спілкування міністра з представниками громадянського руху відбудеться у будь-який зручний час, запропонований журналістами, за попереднім погодженням.

На переконання А.МОГИЛЬОВА, тільки через діалог, пряме спілкування між представниками влади і громадськості можливо розв‘язати завдання, що турбують суспільство, знайти компромісні варіанти їхнього вирішення, врахувавши позиції всіх зацікавлених сторін.

”Міністр внутрішніх справ сподівається на відверту розмову з представниками громадського руху ”Стоп цензурі!”, під час якої буде детально окреслено основні шляхи вирішення назрілих проблем, що в однаковій мірі турбують як представників засобів масової інформації, громадськості, так і органів влади”, - наголосили в ДЗГ МВС України.